Den Hâneker viert op Fokveedag Boerenlandfeest 30 jaar betrokkenheid met de streek

Den Hâneker viert dit jaar haar 30-jarig jubileum. Al drie decennia lang zetten wij ons in voor het behoud en de promotie van de prachtige streek rondom de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Met trots kunnen we zeggen dat we in die tijd veel hebben bereikt, maar ook dat we nog volop in beweging zijn om de aantrekkelijkheid van onze regio te blijven versterken.

Net als voorgaande jaren zijn we ook dit jaar weer te vinden in de Streektent tijdens de Fokveedag.

Blik met ons terug op wat Den Hâneker door de jaren heen heeft gerealiseerd

Tijdens de Fokveedag nodigen we u van harte uit om een kijkje te komen nemen bij onze stand in de Streektent. Hier brengen we Den Hâneker letterlijk en figuurlijk in beeld. Blik met ons terug op de belangrijkste projecten en initiatieven die de afgelopen 30 jaar hebben bijgedragen aan het behoud van ons prachtige landschap, de lokale cultuur en de agrarische tradities.

Van het stimuleren van streekproducten tot het ondersteunen van lokale boeren en het organiseren van wandel- en fiets- en vaarroutes door het groene hart van Nederland, Den Hâneker heeft in de loop der jaren een breed scala aan activiteiten ontplooid. En dat alles met één doel voor ogen: het versterken van de band tussen mens en omgeving in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Doe mee en win!

Naast de terugblik organiseren wij een interactief spel dat we speciaal voor deze gelegenheid hebben bedacht. We vragen onze bezoekers om steekwoorden te bedenken die Den Hâneker en haar werk het beste beschrijven. Deze woorden kunnen vervolgens op een scrabblebord gelegd worden om zo een creatief en betekenisvol woord te vormen.

Het mooiste en meest originele woord met de meeste punten wordt natuurlijk beloond met een prijs!

Een blik in de spiegel

En als u toch bij onze stand bent, vergeet dan niet om even in onze spiegel te kijken. Deze spiegel staat symbool voor de reflectie op ons werk, maar ook op de rol die u als bezoeker en inwoner van de regio speelt. Wellicht denkt u, na in de spiegel te hebben gekeken, een bijdrage leveren aan deze prachtige vereniging…. dat is misschien wel wat voor mij! Den Hâneker bestaat dankzij de steun en betrokkenheid van de lokale gemeenschap, en we vinden het belangrijk om deze wederzijdse relatie in stand te houden.

Vier met ons mee!

Kortom, dit jaar vieren we niet alleen 30 jaar Den Hâneker, maar ook 30 jaar van samenwerking, innovatie en liefde voor onze streek. We hopen u te mogen verwelkomen in de Streektent op de Fokveedag, waar we samen kunnen terugkijken op wat we hebben bereikt en vooruit kunnen kijken naar wat er op ons pad zal komen. Laten we er samen een onvergetelijk jubileum van maken!

Hartelijk dank voor uw steun en betrokkenheid. Tot ziens op de Fokveedag!

Share